Onlinekurser

Välkommen till Raymonds on-linekurser

Här finner du olika kurser för olika behov. Vare sig du önskar höja din självkänsla, minska stressen i ditt liv eller bara vill bli inspirerad och få ny energi – så finns här ett alternativ som passar just dig!

Nu har du chansen att få de förändringar du vill ha i ditt liv. På det enklaste möjliga sätt du kan tänka dig!

Alla on-linekurser följer samma enkla och pedagogiska upplägg. Varje dag under tre veckor får du en kort ljudfil (ca 5-6 min) direkt i din mobil eller dator med inspiration, övningar och effektiva verktyg. Kurserna är väl beprövade och håller vad de lovar.

Varje vecka får du även en enkel uppgift som varken kräver tid eller kraft. Uppgifterna är enkla, roliga och samtidigt mycket kraftfulla!

Prova gratis i 4 dagar – upplev skillnaden!

gratiskurs_mobil_4Här får du din 4 dagarskurs helt utan kostnad så kan du själv uppleva vilken positiv effekt den har i din vardag!

”Jag växer varje dag! Älskade verkligen denna kurs!” Mia 47, Motala


Sagt om kurserna:


”Allt vände för mig i positiv riktning. Jag tänker fortsätta göra mina agreements varje dag.”

Helene 24, Stockholm

”Dessa veckor har varit fantastiska och jag har fått med mig otroligt mycket fina saker och övningar och lärt känna mig själv bättre! Jag kommer definitivt att fortsätta med agreements.”
Björn 32, Jönköping

”Tack Raymond för en fantastisk kurs! Att det finns så många bra ord som är så bra ihopsatta och blir så bra meningar med ett sådant fantastiskt innehåll!”
Ursula 56, Sollentuna

”Tack Raymond för att du tar dig tid att visa och lära. Dina redskap gör det möjligt för mig att nå mina mål.” Birgitta 43, Södertälje

”Tack Raymond för en underbar kurs. Detta ledde till att jag fått den bästa praktikplats man kan tänka sig. Allt vände för mig i positiv riktning. Jag tänker fortsätta göra mina agreements varje dag. Tack för den här tiden.”
Eva 56, Stockholm

OBS! Alla on-linekurser startar alltid den första måndagen i varje månad (sista anm. dag fredagen före kursstart). OBS!

Klicka här nedan för att få mer info om resp. on-linekurs:
Total Ordning & Reda – pris 275 kr

rum_1Rensa, rensa, rensa! Kursen för dig som vill städa upp i ditt hem (och ditt liv). Du får rent och snyggt hemma och blir äntligen av med allt gammalt skräp som du samlat på dig genom åren!

Ca. 5-6 min ljudfil/dag under 3 veckor.

Inspirationspaket 24 dagar – pris 179 kr

Detta paket består av 24 inspirerande ljudfiler kring ämnen som lycka, kärlek och mentala modeller. Inga övningar eller uppgifter – bara att luta dig tillbaka och låta dig inspireras!

Ca. 4-5 min ljudfil/dag under 24 dagar.

Inspirationspaket Sheriffen i Jagköping – pris 179 kr

Detta inspirationspaket består också av 24 ljudfiler men handlar om vilka ”lagar” och regler som gäller i ditt liv. Vem får göra vad och vem bestämmer egentligen i ditt liv?

Ca. 4-5 min ljudfil/dag under 24 dagar.

Total Harmoni & Balans – pris 475 kr

happy_2Detta är kursen som hjälper dig att minska din stress och istället leva i harmoni och balans. Upplev hur det känns att leva utan stress och oro!

Ca. 5-6 min ljudfil/dag under 3 veckor.

Total Självkänsla – pris 795 kr

happy_5Kursen för dig som vill öka din självkänsla snabbt. Du kommer att våga stå upp för dig själv, tycka om dig själv och sluta vända ut och in på dig för alla andras skull.
Ca. 5-6 min ljudfil/dag under 3 veckor.

Total Masterclass Shi-do-kan  1 950 kr

Shidokan-logo

Denna kurs består av både dagliga ljudfiler och privat coachning. Det är den mest avancerade och utmanande kurs du kan göra idag.

2 st ca. 5-6 min ljudfil/dag, personliga samtal under 3 veckor.

Internal Power Training (IRL på gym) – pris 2 500 kr

IPT-logoEn unik kombination av personlig utveckling och thaiboxning. Den ger dig självsäkerhet och ny kraft. DENNA KURS EJ AKTIV JUST NU!