Välkommen till onlinekursen Total Harmoni & Balans

Nästa omgång onlinekurser börjar om:

Känner du igen något av dessa symptom?

Sömnsvårigheter?
Spända muskler?
Magproblem?
Fattar ofta fel beslut?

Då kan det vara läge att stressa ned!

På bara 3 veckor kan du bli kvitt detta för endast 475 kr!

Även saker som:

Minnessvårigheter

Koncentrationssvårigheter

Svårt att fokusera

Denna unika onlinekurs hjälper dig med det!

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

Missa inte denna chans!

Klicka här för att säkra din plats.

pilar

reg mig

Låt mig få berätta en historia…

För ett par år sedan coachade jag en kvinna. Hon hade sökt upp mig för att få hjälp med ett problem som ställde till det ordentligt i hennes liv – nämligen att nästintill alla större och viktigare beslut som hon fattade i sitt liv verkade bli fel!

Hon hade en nästan magisk förmåga att ge sig i kast med personer som utnyttjade henne, lurade henne på pengar och tog all hennes energi. För att inte tala om valet av män i hennes liv.

Det här gällde som sagt alla möjliga beslut – allt från beslut kring sina barn till beslut kring kärlek, vänner, jobb och ekonomi.

Eftersom hon var medveten om sin förmåga att ställa till det för sig själv ansträngde hon sig verkligen för att fatta rätt beslut. Men eftersom det – trots alla ansträngningar ändå blev galet gång på gång så sökte hon till slut upp mig.

Redan i hennes mail hade jag börjat misstänka vari hennes egentliga problem låg. Och under vår första coachingsession stod det klart att så var fallet.

Själv hade hon börjat tvivla på sin egen intelligens eftersom alla hennes val i livet var vad hon själv kallade för ”idiotiska”.

Således hade hon börjat tro att hon själv var ”idiotisk”.

Vilket givetvis inte alls var fallet. Hennes problem var stress.

Hon jobbade mycket, hade barn att ta hand om och ett aktivt socialt liv vilket ledde till att hon hade mer eller mindre ett konstant påslag av stress.

Denna stress ledde i sin tur till att hon inte visste vad hon ville ha i sitt liv – hon var inte i kontakt med sig själv längre.

Och vet man inte vad man vill ha i sitt liv kan man inte heller fatta rätt beslut.

På vår efterföljande coachingsession hjälpte jag henne med några kraftfulla övningar och nya tankesätt för att minska stressen. Och mycket riktigt – när stressen gradvis försvann blev hon mer och mer klar över vad hon ville ha i livet.

Och inte vad hon trodde att andra förväntade sig av henne.

Plötsligt kunde hon börja fatta beslut utifrån vad hon ville – och vad som verkligen var bra för henne!

Idag lever hon ett liv på sina villkor, ett liv utan stress och utan beslut tagna under stress. Och beslut fattade i ett lugnt och harmoniskt tillstånd, beslut som följer dina innersta, verkliga önskningar – blir aldrig fel. Aldrig.

Varje dag fattas hundratusentals livsavgörande beslut i vårt land. Men merparten av dessa fattas i ett stressat och omedvetet tillstånd. Och då blir det ju som det blir tyvärr.

Så jag skulle vilja fråga dig;

 • Vill du leva avslappnat och harmoniskt?
 • Ett liv utan stress?
 • Vill du fatta bättre beslut i ditt liv?

Jag ska strax berätta hur du kan göra för att få det.

Men låt mig först bara dela med mig lite kort om hur jag själv överkom stressen i mitt liv. För stress var en dominerade faktor i mitt liv fram till för 10 år sedan.

Min historia: Hur mitt liv förändrades totalt

Efter att ha gått ett antal kurser i personlig utveckling tröttnade jag till slut på att höra ”ditt ord är lag i ditt universum”. För massvis med saker saker som jag inte ville skulle hända i mitt liv hände ju ändå. Och det som jag ville skulle hända lyste med sin frånvaro!

Jag var säker på att jag skulle strypa nästa ”guru” som kom och snackade om att ”ditt ord är lag i ditt universum”. Men så hörde jag liknelsen om ringarna på vattnet;

Föreställ dig att ditt liv, ditt ”universum” är som en stilla damm och din önskan är en sten som du släpper ner i dammen.

När stenen träffar vattenytan fortplantar sig dina önskningar i ringarna som sprids på vattnet och dina önskningar slår in.

Men om du istället lever ett liv fullt av stress kommer ditt ”universum” inte att vara en stilla damm utan ett stormigt hav.

När du släpper ner din sten, din önskan i ett stormigt hav händer ingenting – alla dina önskningar slukas av meterhöga vågor och försvinner på en gång.

 

Så var mitt liv. Jag var tokstressad hela tiden. Men hur tokigt det än kan låta så tror jag att jag på något sätt gillade att vara stressad. För det fick mig att känna mig upptagen och behövd. Det fick mig att känna mig lite viktig.

Men samtidigt som jag satt och kände mig viktig höll mitt liv på att gå i bitar. Och en dag orkade jag inte mer.

Jag tog beslutet att stressa ner – att verkligen söka och finna de kraftfullaste övningarna och de bästa tankesätten för att bli av med stressen i mitt liv – för alltid.

Det tog mig ett antal år att finna vad som verkligen fungerade och sålla bort det som inte alls fungerade, och till slut nådde jag mitt mål.

Idag lever jag ett helt annat liv än då. Idag lever jag ett liv där jag har kontroll – ett liv där mitt ord faktiskt är lag i mitt universum.

De tekniker, övningar och tankesätt som jag idag använder för att hjälpa människor att stressa ned har jag hämtat från hundratals timmar av olika kurser jag har gått, böcker jag läst och alla de människor jag har arbetat med.

Det är tekniker som fungerar gång på gång med mina privata klienter och som jag vet kommer fungera för dig också!

Dessa tekniker, övningar och tankesätt har jag satt samman till en kurs som sträcker sig över 3 veckor.

 • Varje morgon får du en ljudfil med dagens inspiration och coaching. Du får ljudfilen direkt till din mobil. Många kursdeltagare brukar lyssna på den innan de stiger upp ur sängen på morgonen eller när de är på väg till jobbet, när de är ute och promenerar eller bara råkar ha en stund över. Största anledningen till att kursen består av just ljudfiler är för att du ska kunna göra den på de tider där det passar dig.
 • Under dagen gör du sen den enkla men kraftfulla övning som gäller för den veckan samt reflekterar över dagens inspiration som du fick i ljudfilen.
 • Under kursen kan du också få en s.k ”buddy” tilldelad dig om du vill. Det är en annan deltagare i kursen som kommer att stötta och hjälpa dig varje dag under kursens gång. Det är så klart helt frivilligt om du vill ha en ”buddy” eller inte.
 • Via kursen har du även tillgång till en lösenordsskyddad sida där du kan dela med dig av insikter och funderingar. Jag svarar och coachar dig personligen genom att svara på alla inlägg som görs på denna sida. Där kan du även utbyta erfarenheter med andra som går kursen samtidigt som dig.
 • Det främsta resultatet kursen kommer ge dig är att du lär dig att eliminera stressen i ditt liv. Stress är idag ett av våra största problem i samhället och stress är bland annat direkt kopplat till såväl sömnproblem som allvarliga hjärtproblem och fysiologiska spänningar i axlar, nacke, rygg och käkar.I kursen kommer vi att lugna ditt ”stormiga hav” och ersätta det med  en stilla damm. Vi kommer tillsammans att skapa möjligheten för dig att få klarhet i vad just du vill ha i ditt liv.Efter att vi har gjort det kommer du att se hur önskningarna i ditt liv börjar falla på plats.Plötsligt hittar du den perfekta partnern, det fantastiska jobbet, inspirationen till att börja träna.Vilka resultat har tidigare kursdeltagare fått från kursen? Här nedan är ett litet urval av de resultat som tidigare kursdeltagare har fått:
  • En kvinna hittade kärleken efter att hon börjat attrahera de män som hon egentligen ville ha i sitt liv.
  • En kvinna som varit konstant trött under flera år insåg plötsligt att hon var omgiven av energitjuvar som sög all hennes energi. Hon gjorde sig kvitt dessa energitjuvar och fick all sin energi tillbaka.
  • En man förstod att han var på fel plats i sitt yrkesliv. Han omvärderade sitt ”behov” av pengar och bekräftelse och bytte karriär helt och hållet. Idag arbetar han med någon han älskat ända sedan han var barn – fotografering.
  • En kvinna kom i kontakt med sitt sanna jag, barnet i sig, sin själ – och fann ny motivation till att leva livet fullt ut igen.
  • En kvinna fick ett nytt och mycket mer harmoniskt förhållande till sin man och sina barn. Hon känner även att hon varje dag uppfyller och når mängder av sina mål och önskningar.
  • En ung man fick upp ögonen för sitt missbruk och all den ilska som han riktat mot sina föräldrar under hela sin uppväxt. Idag är han kvitt sitt missbruk och han har de talat ut med sina föräldrar. De har nu en helt annan relation.
 • att minska din stress med enkla och kraftfulla övningar
 • att lugna stormen i ditt universum
 • att göra så att ditt ord blir lag i ditt universum
 • att hedra ditt ord till dig själv
 • att byta recept i det du gör när nuvarande recept inte fungerar
 • att sakta ned tempot i din vardag och upptäcka saker du inte lagt märke till förut
 • att fatta rätt beslut utifrån rätt villkor
 • att förstå att världen inte vilar på dina axlar
 • att lära dig andas djupare och slappna av i kroppen
 • att lyssna på vad ditt inre, sanna jag har att säga dig
 • att behandla dig själv så som du vill att andra ska behandla dig
 • Varje morgon får du en ljudfil med dagens inspiration och coaching. Du får ljudfilen direkt till din mobil. Många kursdeltagare brukar lyssna på den innan de stiger upp ur sängen på morgonen eller när de är på väg till jobbet, när de är ute och promenerar eller bara råkar ha en stund över. Största anledningen till att kursen består av just ljudfiler är för att du ska kunna göra den på de tider där det passar dig.
 • Under dagen gör du sen den enkla men kraftfulla övning som gäller för den veckan samt reflekterar över dagens inspiration som du fick i ljudfilen.
 • Under kursen kan du också få en s.k ”buddy” tilldelad dig om du vill. Det är en annan deltagare i kursen som kommer att stötta och hjälpa dig varje dag under kursens gång. Det är så klart helt frivilligt om du vill ha en ”buddy” eller inte.
 • Via kursen har du även tillgång till en lösenordsskyddad sida där du kan dela med dig av insikter och funderingar. Jag svarar och coachar dig personligen genom att svara på alla inlägg som görs på denna sida. Där kan du även utbyta erfarenheter med andra som går kursen samtidigt som dig.

Sagt av tidigare kursdeltagare

guarantee
Vad kostar kursen?

Priset för kursen är endast 475 kr.

Min garanti till dig

Jag garanterar dig att du kommer bli helt nöjd med kursen. Skulle du inte vara helt nöjd har jag en pengarna-tillbaka garanti. Det betyder att när du har gått kursen och inte är är nöjd får du alla dina pengar tillbaka. Utan frågor eller krav. Så säker är jag på att denna kurs kommer att förändra ditt liv!

Denna garanti har jag för att göra det tryggt och riskfritt för dig att anmäla dig till kursen.

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

Bli kvitt din stress.

Klicka nedan för att boka din plats!

pilar

Vanliga frågor om kursen

Många av mina tidigare kursdeltagare har faktiskt sagt att de har gått många kurser i personlig utveckling tidigare och att det här är den första kursen som har givit dem de resultat de önskat.

Det viktigaste när man går en kurs är att faktiskt praktisera alla steg i kursen. För att hjälpa dig med det paras du – om du vill – ihop med en ”buddy”. Du och din buddy kommer att hjälpa och stötta varandra med korta, dagliga samtal.

Att kursen fungerar – om man gör övningarna – är jag helt övertygad om efter att ha haft 1 000-tals människor som gjort den med fantastiska resultat. Skulle du efter kursens slut ändå inte vara helt nöjd får du självklart dina pengar tillbaka. Detta gör det helt riskfritt för dig att gå kursen.

Anledningen till att kursen pågår i just tre veckor är enkel. I studier har man sett att det tar tre veckor för oss människor att forma en vana. För att dina resultat från kursen ska bli varaktiga livet ut är det viktigt att forma nya vanor som bygger din självkänsla. Därför håller kursen på i just tre veckor för att de nya vanorna ska kunna sätta sig.

Jag håller givetvis även kurser och föreläsningar ”live” men onlinekurser har sina klara fördelar. Den största fördelen är att man får träna under en längre tid och bygga nya vanor. Du som bor långt ifrån där jag normalt håller kurser kan också delta utan att behöva resa långt och slutligen så blir det billigare för er deltagare eftersom kostnaderna slås ut på en större grupp.

Nej – det enda du behöver är en mobiltelefon eller en dator där du kan ta emot de dagliga ljudfilerna.

De resultat som du personligen kommer få ut av kursen beror givetvis i första hand på vad som du behöver förändra i ditt liv. För någon kan det vara att kunna sova bättre. För någon annan att vara mer närvarande med sina barn. Och för en tredje kan det vara att börja välja bättre partners i livet.

Men resultaten beror också givetvis på om du gör alla moment i kursen ordentligt. Gör du det kan du förvänta dig att avsevärt minska stressen i ditt liv samt få klart för dig själv hur du vill leva ditt liv. Detta kan i sin tur leda till en mängd spännande resultat såsom mer lycka, bättre förhållanden med partner och barn, bättre ekonomi, mer energi, mer motivation – ja resultatet beror helt enkelt på vad du vill ha mer av i ditt liv.

De både fysiska och psykiska problem som stress skapar i kroppen är många. Några av dem är: problem med minnet, dålig koncentrationsförmåga, negativitet, humörsvängningar, dålig temperament, depression, smärta och värk, yrsel, bröstsmärtor, minskad sexlust, frekventa förkylningar, ätstörningar, sömnproblem, utbrändhet samt ökat intag av alkohol och nikotin.

Som du ser är stress något vi verkligen bör undvika för att kunna leva ett lyckligt och hälsosamt liv.

Kursen riktar sig till dig som vill minska stressen i ditt liv samt få kontakt med vad du innerst inne verkligen vill göra med ditt liv. Det finns inga restriktioner var det gäller ålder eller kön för dig som vill gå kursen.

”I mitt liv har jag gått fler kurser i personlig utveckling, men ingen har gett mig så mycket som denna!” Mia Hammarström kursdeltagare.

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Anmäl dig här nedan.

Vi hörs på kursen!

Bästa hälsningar

Signatur

Raymond Ahlgren

guarantee

 

P.S Ta chansen nu att anmäla dig till kursen och få en nystart på ditt stressfria liv! Kursen kommer med en 100% pengarna tillbaka garanti vilket gör att du kan känna dig helt trygg med ditt köp.