Välkommen till onlinekursen Total Ordning & Reda

”Så som ditt hem ser ut – så ser också ditt liv ut!”

Kursen Total Ordning & Reda är ett program som syftar till att under 3 veckor rensa ut allt gammalt skräp och onödigt som du må ha i ditt hem och i dina förråd (vind/källare).

Varje dag ägnas 15 min* till att utföra en specifik uppgift som du som deltagare får i en ljudfil direkt i mobilen varje morgon.

Som i mina andra kurser har gruppen en egen blogg och om du vill paras du ihop med en buddy från och med andra veckan.

När du rensat hemma och lärt dig ”tänka på rätt sätt” förändras även ditt liv i övrigt. Så du rensar både hem och sinne i ett svep!

*(en dag under kursen avsätts 30 min och en dag 60 min – i övrigt är det 15 min/dag som gäller).

Min garanti till dig

Jag garanterar dig att du kommer bli helt nöjd med kursen. Skulle du av någon anledningen inte vara det har jag en pengarna-tillbaka garanti.

Det betyder att när du har gått kursen och inte är är helt nöjd får du alla dina pengar tillbaka! 

Utan frågor eller krav. Så säker är jag på att denna kurs kommer att förändra ditt liv!

Denna garanti har jag för att göra det tryggt och riskfritt för dig att anmäla dig till kursen.

Kursen går till på följande vis:

 • Varje morgon får du en ljudfil med dagens inspiration och coaching. Du får ljudfilen via mail till datorn eller direkt till din mobil. De flesta av mina kursdeltagare brukar lyssna på den i sin mobiltelefon på väg till jobbet, när de är ute och promenerar eller bara råkar ha en stund över. Största anledningen till att kursen består av just ljudfiler är för att du ska kunna göra den på de tider där det passar dig.
 • Under dagen gör du sen den enkla och kraftfulla övning som gäller för den veckan samt reflekterar över dagens inspiration som du fick i ljudfilen.
 • Under kursen får du också en ”buddy” tilldelad dig – en annan deltagare i kursen. Den personen pratar du med kort varje dag och får stöttning av honom eller henne. Din uppgift är även att stötta den personen tillbaka så att ni tillsammans kan få ut mesta möjliga av kursen.
 • Via kursen har du även tillgång till en lösenordsskyddad sida där du kan dela med dig av insikter och funderingar. Jag svarar och coachar dig personligen genom att svara på alla inlägg som görs på denna sida. Där kan du även utbyta erfarenheter med andra som går kursen samtidigt som dig.

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

dvs om:

Anmäl dig här!

Många av mina tidigare kursdeltagare har faktiskt sagt att de har gått många kurser i personlig utveckling tidigare och att det här är den första kursen som har givit dem de resultat de önskat.

Det viktigaste när man går en kurs är att faktiskt praktisera alla steg i kursen. För att hjälpa dig med det paras du – om du vill – ihop med en ”buddy”. Du och din buddy kommer att hjälpa och stötta varandra med korta, dagliga samtal.

Att kursen fungerar – om man gör övningarna –  är jag helt övertygad om efter att ha haft 1 000-tals människor som gjort den med fantastiska resultat. Skulle du efter kursens slut ändå inte vara helt nöjd får du självklart dina pengar tillbaka. Detta gör det helt riskfritt för dig att gå kursen.

Jag håller givetvis även kurser och föreläsningar ”live” men onlinekurser har sina klara fördelar. Den största fördelen är att man får träna under en längre tid och bygga nya vanor. Du som bor långt ifrån där jag normalt håller kurser kan också delta utan att behöva resa långt och slutligen så blir det billigare för er deltagare eftersom kostnaderna slås ut på en större grupp.

Kursen riktar sig till dig som känner dig kvävd av din nuvarande situation – vare sig det gäller ditt hem, ditt jobb eller ditt liv i största allmänhet. Alla som behöver rensa och få luft i sina liv. Alla som behöver bli av med gammalt skräp! Alla som vill få ordning och reda i sina liv!

Anmäl dig till kursen nu genom att klicka nedan!

Nej – det enda du behöver är en mobiltelefon eller en dator där du kan ta emot de dagliga mailen och lyssna på ljudfilerna.

Anledningen till att kursen pågår i just tre veckor är enkel. I studier har man sett att det tar tre veckor för oss människor att forma en vana. För att dina resultat från kursen ska bli varaktiga livet ut är det viktigt att forma nya vanor som bygger din självkänsla. Därför håller kursen på i just tre veckor för att de nya vanorna ska kunna sätta sig.

Du kommer i första hand att få ditt hem rensat på en massa saker du länge velat göra dig av med. Men även från saker du inte ens tänkt på bara står i vägen och tar plats. Du kommer att få rent, fräscht och ordning hemma. Du kommer att känna av förändringen genom hela din vardag – från hemmet till jobbet och andra aktiviteter.

Du kommer att lära dig bygga nya rutiner, hålla ditt ord till dig själv och hedra dig själv.

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

OBS! Missa inte din chans att delta!

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Det främsta resultatet kursen kommer ge dig är att du efter bara två veckor kommer att leva i ett helt nytt hem. Dels rent praktiskt då gruppen får ett otroligt enkelt, effektivt och kraftfullt schema som inte tar många minuter per dag att göra. Och resultatet är magiskt – ganska omgående börjar du uppleva den förändring du så länge längtat efter.

Anledningen till det låga priset är helt enkelt att jag vill låta dig ta del av den fantastiska känslan som det innebär att leva med ett högre medvetande. För i grunden handlar alla mina kurser om just det – ett högre medvetande.

Och ett bra ställe att börja på är i hemmet. Förhoppningsvis passar min coachingstil dig och du kanske känner att du vill gå vidare med nästa kurs. Så jag har allt att vinna och inget att förlora på att nästan ge bort denna kurs. För i slutändan vet jag att vi alla tjänar på det – på ett eller annat sätt.

Priset för kursen är endast 275 kr!
Och anledningen till det är att kursen är digital on-line helt enkelt. Låga omkostnader ger mig utrymme att hålla priserna nere. Rätt enkel matematik egentligen.

Varför är priset så lågt?

Anledningen till det låga priset är helt enkelt att jag vill låta dig ta del av den fantastiska känslan som det innebär att leva med ett högre medvetande. För i grunden handlar alla mina kurser om just det – ett högre medvetande.

Och ett bra ställe att börja på är i hemmet. Förhoppningsvis passar min coachingstil dig och du kanske känner att du vill gå vidare med nästa kurs. Så jag har allt att vinna och inget att förlora på att nästan ge bort denna kurs. För i slutändan vet jag att vi alla tjänar på det – på ett eller annat sätt.

Vanliga frågor om kursen;

Vad kan du få ut av kursen?

      • att rensa ur ditt hem – rent praktiskt
      • att få bort gammalt skräp som kväver dig
      • att bryta negativa mönster
      • att byta recept i livet
      • att släppa in nya bra saker