Välkommen till onlinekursen Total Självkänsla

KORT PRESENTATION AV KURSEN

Höj din självkänsla och träna ditt inre ledarskap guidad med dagliga ljudfiler direkt i din mobil (eller dator).
Personlig utveckling när den är som roligast, enklast och effektivast. Välkommen att prova du också!
Bästa hälsningar


Raymond Ahlgren

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

dvs om:

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

Min garanti till dig!

Denna garanti gör det tryggt och riskfritt att anmäla sig till kursen.

Skulle du av någon anledning inte vara helt nöjd med kursen har jag en ”pengarna-tillbaka garanti”.

Så säker är jag på att denna kurs kommer att förändra ditt liv!


Raymond Ahlgren

Information om kursen

Kursen går till på följande vis:

  • Varje morgon kl 05:00 får du en ljudfil med dagens inspiration och coaching. Du får ljudfilen via mail till datorn eller direkt till din mobil. De flesta av mina kursdeltagare brukar lyssna på den i sin mobiltelefon på väg till jobbet, när de är ute och promenerar eller bara råkar ha en stund över. Största anledningen till att kursen består av just ljudfiler är för att du ska kunna göra den på de tider där det passar dig.
  • Under dagen gör du sen den enkla och kraftfulla övning som gäller för den veckan samt reflekterar över dagens inspiration som du fick i ljudfilen.
  • Under kursen kan du också få en ”buddy” tilldelad dig om du vill. En buddy är en annan deltagare i kursen. Den personen pratar du med kort varje dag och får stöttning av honom eller henne. Din uppgift är även att stötta den personen tillbaka så att ni tillsammans kan få ut mesta möjliga av kursen.
  • Via kursen har du även tillgång till ett lösenordsskyddat forum där du kan dela med dig av insikter och funderingar. Jag svarar och coachar dig personligen genom att svara på alla inlägg som görs på denna sida. Där kan du även utbyta erfarenheter med andra som går kursen samtidigt som dig.
1165904_ml

På kursen kommer du att få lära dig:

  • att bryta dina negativa mönster och öka din självkänsla
  • att hedra ditt ord till dig själv
  • att byta recept i det du gör när nuvarande recept inte fungerar
  • att stå upp för dig själv och det som är viktigt för dig
  • att förstå att världen inte vilar på dina axlar
  • att behandla dig själv så som du vill att andra ska behandla dig

Vilka resultat kan du förvänta dig av kursen?

Det främsta resultatet kursen kommer ge dig är att du får en markant högre självkänsla i alla situationer i ditt liv. Låg självkänsla är det som hindrar de flesta av oss från att verkligen få det vi vill ha i våra liv. Den hindrar oss från att våga stå upp för oss själva och verkligen leva det liv vi vill leva.

I kursen kommer vi att lägga bitarna på plats som krävs för att du ska få den självkänsla som du alltid önskat dig. Vi kommer helt enkelt att lägga den grund som krävs för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Vad självkänslan sen kommer att betyda för dig är olika från person till person. För vissa betyder hög självkänsla att de vågar säga ifrån när människor utnyttjar dem och för andra att de äntligen vågar ta steget och starta sitt eget företag. Vad total självkänsla kommer betyda för dig är det bara du som vet!

Hur kan priset vara så förhållandevis lågt?

Anledningen till det låga priset är helt enkelt att jag vill göra den tillgänglig för så många som möjligt.

Och de absolut allra flesta människor i dagens Sverige har faktiskt 795 kronor som de kan lägga på något som de verkligen vill ha. För om du tänker efter – finns det inte något i ditt liv idag som kostar lika mycket i månaden som kursen kostar? Något som du egentligen inte behöver?

Cigaretter, snus, vin, öl, slit-och-släng-saker, tröstshopping, märkesmobil och märkeskläder eller annan onödig konsumtion som du faktiskt skulle kunna vara utan? Eller t om må bättre utan?

Tänker du efter riktigt ordentligt så finner du alldeles säkert något som du skulle kunna skära ned på. Bara en månad. Och det är värt det, jag lovar.

Så om du är beredd att göra den ansträngningen är jag beredd att ge dig det låga priset. Jag vet att den resan som jag själv har gått igenom hade gått otroligt mycket snabbare och enklare om jag hade en kurs som denna tillgänglig och just därför vill jag ge alla chansen att gå kursen för endast 797 kronor.

Vad kostar kursen?

Priset för kursen är endast 795 kronor vilket är otroligt lågt med tanke på det man får. Vanligtvis tar jag 850 kr/tim för coachning – nu får du 3 veckors coachning till nästan samma pris!

Nästa onlinekurs börjar
måndagen den 7 juni 2021

(sista anmälningsdag fre 4 juni 2021)

Min garanti till dig!

Denna garanti gör det tryggt och riskfritt att anmäla sig till kursen.

Skulle du av någon anledning inte vara helt nöjd med kursen har jag en ”pengarna-tillbaka garanti”.

Så säker är jag på att denna kurs kommer att förändra ditt liv!


Raymond Ahlgren

Vanliga frågor om kursen

Jag har gått många kurser innan som inte har fungerat – varför skulle just den här kursen fungera för mig?

Många av mina tidigare kursdeltagare har faktiskt sagt att de har gått många kurser i personlig utveckling tidigare och att det här är den första kursen som har givit dem de resultat de önskat.

Det viktigaste när man går en kurs är att faktiskt praktisera alla steg i kursen. För att hjälpa dig med det paras du – om du vill – ihop med en ”buddy”. Du och din buddy kommer att hjälpa och stötta varandra med korta, dagliga samtal.

Att kursen fungerar – om man gör övningarna – är jag helt övertygad om efter att ha haft 1 000-tals människor som gjort den med fantastiska resultat. Skulle du efter kursens slut ändå inte vara helt nöjd får du självklart dina pengar tillbaka. Detta gör det helt riskfritt för dig att gå kursen.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

De resultat som du personligen kommer få ut av kursen beror givetvis i första hand på vad som du behöver förändra i ditt liv. För någon kan det vara att bli av med energitjuvar. För någon annan att våga stå upp för sig själv. Och för en tredje kan det vara att börja välja bättre partners i livet.

Men resultaten beror också givetvis på om du gör alla moment i kursen ordentligt. Gör du det kan du förvänta dig att avsevärt öka din självkänsla samt börja leva ditt liv på dina villkor.

Detta kan i sin tur leda till en mängd spännande resultat såsom mer lycka, bättre förhållanden med partner och barn, bättre ekonomi, mer energi, mer motivation – ja resultatet beror helt enkelt på vad du vill ha mer av i ditt liv.

Varför pågår kursen i just 3 veckor?

I studier har man sett att det tar tre veckor för oss människor att forma en vana. För att dina resultat från kursen ska kunna sätta sig och bli varaktiga livet ut är det viktigt att forma nya vanor som bygger din självkänsla.

Till vem riktar sig kursen?

Kursen riktar sig till dig som vill få total självkänsla och börja leva ditt liv på dina villkor. Det finns inga restriktioner var det gäller ålder eller kön för dig som vill gå kursen. De flesta av våra kursdeltagare är dock kvinnor.

Vi hörs och ses på kursen!

Signatur
Raymond Ahlgren

Nästa kurs börjar

Måndagen den 5 nov
(sista anmälningsdag fre 2 nov)

 

Min garanti till dig!

Denna garanti gör det tryggt och riskfritt att anmäla sig till kursen.

Skulle du av någon anledning inte vara helt nöjd med kursen har jag en ”pengarna-tillbaka garanti”.

Så säker är jag på att denna kurs kommer att förändra ditt liv!


Raymond Ahlgren