Välkommen till seminariet Hög Standard!

7 – 8 oktober

Ta del av en helg fylld av inspirerande föreläsningar, härlig gemenskap & roliga övningar under ledning av coachen Raymond Ahlgren och hans fantastiska team!

Bli den du alltid velat vara!

 • Pålitlig
 • Modig
 • Trygg
 • Rakryggad
 • Handlingskraftig
 • Magnetisk (attraktiv och tilldragande)

Detta unika seminarium ger dig verktygen du behöver för höja din standard så att du kan möta världen stolt och lycklig över den du är!

Anmäl dig du också till seminariet
KONSTEN ATT HÅLLA HÖG STANDARD
7 – 8 oktober 2017

pilar

reg mig

PRIS – ENDAST 1 750 kr!

 

Låg standard kostar

Att hålla en låg standard är inte gratis. Det kostar betydligt mer att dölja en lögn än att hålla sig till sanningen. Det kostar ofta mer att skjuta upp saker än att ta tag i dom på en gång.

Så även om det krävs en insats och en viss ansträngning för att skapa en varaktig förändring i ditt liv kan du vara säker på att det krävs betydligt mer att inte göra denna förändring.

Exempel på konsekvenser av låg standard

 • Lögner (små som stora)
 • Förnekelse
 • Rädslor
 • Ständigt jagande efter mer, mer, mer

120 – 150 lögner per dag

Enligt en nyligen genomförd kanadensisk undersökning så ljuger vi västerlänningar ca. 120 – 150 gånger per dag (!). Det handlar givetvis inte om stora livsavgörande lögner utan mer om att man skarvar eller drar ifrån lite.

Och vi gör det för att se bra ut i omvärldens ögon – för att hålla en snygg fasad och bli bekräftade av människor omkring oss.

Rädslan för att se sanningen om sig själv, för att bli sårad eller besviken gör att många lever i förnekelse.

Eftersom den absoluta majoriteten av oss lever “i våra huvuden” är vi också i ständigt utsatta för våra egna egon.  Och egot styrs per definition av rädsla. Det betyder att väldigt många lever i rädsla och fattar de flesta av sina beslut utifrån rädsla – snarare än från lust.

Denna rädsla skapar också ett begär efter att alltid söka efter mer, mer, mer. Man blir liksom aldrig nöjd. Aldrig tillfreds.

Men vi gör det inte för att vi är dåliga människor. Vi gör det för att vi befinner oss i ett s.k “sovande” tillstånd. Ett omedvetet tillstånd som leder till en låg standard.

Hög standard är attraktivt, magnetiskt – sexigt

Vi dras inte helt oväntat till personer som vi kan lita på. För vi attraheras av ärlighet, disciplin och skärpa.

Det ligger i människans natur att söka sig till de som uppvisar visst mått av detta eftersom vi alla innerst inne önskar äga det.

Föreställ dig en person som:

 • Talar sanning
 • Kommer i tid
 • Inte stressar
 • Inte skjuter upp saker hela tiden
 • Gör saker ordentligt
 • Respekterar sig själv
 • Tar ansvar för sina handlingar

Detta är vad som menas med hög standard. Någon som är nöjd med sig själv och sitt liv men som ändå utvecklas, rör sig framåt och ständigt växer och som fattar sina beslut utifrån lust – istället för rädsla.

Det är en person som är:

 • Medveten
 • Tydlig
 • Pålitlig
 • Närvarande
 • Generös

En person som lever i ett “vaket” (medvetet) tillstånd. Den personen är DU!

Hög standard kan alla uppnå

Det stämmer. Den personen är du. Bakom alla de rädslor, normer och mentala modeller som din omgivning lurat på dig genom åren.

För bara i det “vakna” tillståndet kan du leva ett balanserat och rikt liv – utan ångest, oro eller rädslor. Bara då vågar du gå utanför din komfortzon, upptäcka nya saker och utvecklas. Ett “vaket” liv är ett lyckligt liv – där god självkänsla, gemenskap och kärlek frodas.

 Kom som du är – åk hem som den du vill vara!

Säkra din plats till seminariet – ENDAST 1 750 kr

KONSTEN ATT HÅLLA HÖG STANDARD

7 – 8 oktober 2017

pilar

reg mig

Vem leder seminariet?

Den som leder seminariet är livscoachen, föreläsaren och kursledaren Raymond Ahlgren. Tillsammans med 12 av sina fantastiska assistenter ansvarar han för en oförglömlig helg där Sanning, Heder och Disciplin står högst på agendan.

Assistenterna som hjälper till att göra detta till en oförglömlig helg har samtliga har genomgått olika workshops och kurser med Raymond tidigare. Gruppen har under flera månader tränats och förberett sig för att på bästa möjliga sätt hjälpa till att leda seminariet, hjälpa deltagarna och skapa en trygg och trevlig atmosfär.

Allt för att deltagarna ska känna sig helt säkra och bekväma.

Raymond har en lång erfarenhet av personlig utveckling och har framgångsrikt lett grupper och coachat människor i många år.

Förutom privat coachning och öppna seminarier föreläser han också för företag, kommuner och skolor runtom hela landet. Fyra gånger om året anordnar han tillsammans med sin livspartner och kollega Tina Lee Möller otroligt uppskattade workshops utanför Stockholm.

Raymond har även lanserat en serie on-linekurser som är mycket populära och uppskattade och som är igång året om.

Under ledning av Raymond Ahlgren och hans team av fantastiska  assistenter får du uppleva roliga gruppövningar, kraftfulla och effektiva processer samt inspirerande föreläsningar.

Allt i syfte att hjälpa dig att få ut det mesta möjliga från seminariet, stärka din självkänsla och lära dig konsten att hålla en hög standard i ditt liv.

Raymond har haft äran att få vara värd i “Sommar i P1” två gånger (2001 samt 2008). Hans sommarprat från 2008 blev otroligt populärt och handlar om att hålla en hög standard i sitt liv.

Morfar Nils – förebilden

Som liten såg Raymond väldigt mycket upp till  sin morfar Nils. Det var något speciellt med honom och hans sätt att vara. Men det var svårt för Raymond att sätta fingret på exakt vad det var.

“Jag kunde se det, känna det – men jag kunde inte riktigt sätta ord på det.” säger Raymond.

“Jag minns att jag brukade iaktta honom i hallen när han tog på sig ytterrocken, halsduk, handskar och hatt innan han skulle ut på stan.”

“Jag visste som sagt inte vad det var som attraherade mig men jag drogs till det – som till en magnet. Och  jag visste att jag en dag ville ha det som morfar hade. 

För det var tilldragande, magnetiskt och harmoniskt.”

/ Morfar Nils Ahlgren

Många år senare, långt efter att morfar gått ur tiden, deltog Raymond i ett seminarium där sanning, heder och disciplin var några av hörnstenarna.

Det var då han förstod vad det var morfar hade haft som han hade beundrat och dragits till. Äntligen fick han ett samlingsnamn som sammanfattade morfars hela uppenbarelse – Hög Standard.

Raymond berättar kortfattat om seminariet som hjälper dig att höja din standard

I 12 år har jag arbetat på att höja min egen standard. Steg för steg och egenskap för egenskap. Med morfar som förebild.

Jag har såklart fortfarande en del saker som jag jobbar på – men skillnaden mellan idag och när jag påbörjade denna resa för 12 år sedan kan inte jämföras. Det är helt enkelt två olika världar.

Efter 12 år med seminarier, workshops, föreläsningar och böcker har jag samlat på mig kunskap och information som jag nu har paketerat till ett omfattande seminarium i ämnet Hög Standard.

Detta seminarium vill vi nu bjuda in dig till.

Helgen den 7-8 oktober har jag äran att lansera ett helt nytt seminarium som är helt och hållet inriktat på att hålla en hög standard i livet.

Genom att varva inspirerande föreläsningar, enkla och lättförståeliga exempel, kraftfulla och roliga processer och inte minst en fantastisk gruppdynamik kommer jag och mitt fantastiska team av assistenter att guida och hjälpa dig till ett liv där Sanning, Heder och Disciplin utgör de viktigaste hörnstenarna.

Om du känner att det är dags för en betydande förändring i ditt liv och att du vill lära dig att hålla en hög standard i ditt liv är du varmt välkommen att anmäla dig här nedan.

Om seminariet 7 – 8 oktober 2017

Seminariet hålls i fräscha och moderna lokaler på First Hotel Norrtull i Stockholm där det finns plats för 120 personer.

Vi samlas kl. 09.00 på morgonen både lördag och söndag och håller på fram till kl. 17.00 med paus för lunch och “bensträckare” under dagen.

Seminariet består av föreläsningar som varvas med roliga och effektiva gruppövningar och processer. På så sätt får du som deltagare såväl teoretisk som praktisk träning i konsten att hålla hög standard.

Genom att titta på hur vi lever våra liv idag, vilka saker som vi är mer eller mindre nöjda med, vad som fungerar eller inte samt våga se de missar och misstag vi gör i vår vardag – kan vi kartlägga beteende, mentala modeller och de föreställningar vi har och som styr oss i våra dagliga val.

Under seminariet kommer du att få den information, de verktyg och de insikter som du behöver för att påbörja din resa till ett “vaket” liv.

Ett liv där du äntligen kan bli den person som du alltid velat vara. Pålitlig, fokuserad, kärleksfull och lycklig.

 

Var, när och hur

När:
Lördag och söndag 7 – 8 oktober 2017

Tid:
9.00 – 17.00

Var:
First Hotel Norrtull

Adress:
St Eriksgatan 119 – Stockholm

Pris:
1.750 kr

Boende

Den som har möjlighet att erbjuda en sovplats till deltagare som inte bor i Stockholm får väldigt gärna göra det.

Gruppdynamik och gemenskap är oerhört viktigt när vi arbetar med personlig utveckling (det kommer att bli väldigt tydligt under seminariet) och därför uppskattas det enormt mycket om du har en sängplats (soffa) att upplåta.

Det är givetvis helt frivilligt men det uppskattas som sagt enormt mycket.

Mat och kaffepauser

Lunchställen finns i närheten av seminariet.

Medtag gärna frukt, yoghurt och något att dricka i pauserna. Den som vill kan bege sig till olika caféer i närheten av hotellet.

 Kom som du är – åk hem som den du vill vara!

Säkra din plats till seminariet – ENDAST 1 750 kr

KONSTEN ATT HÅLLA HÖG STANDARD

7 – 8 oktober 2017

pilar

reg mig

Raymond har bl a skrivit boken “Allt börjar med EN”

En praktisk handledning inom personlig utveckling med fokus på det egna ansvaret i livet samt den påverkan våra egna handlingar har på oss själva och vår omgivning. Läsning blandas med praktiska tips och övningar.