Din historia styr ditt liv.

Och den kan jobba för dig – eller emot dig.

Det handlar om ifall du är ”vän” med den eller inte.

Denna workshop hjälper dig med just detta –
och låter din historia jobba för dig!

Din historia styr ditt liv – så bli vän med den!

Workshop Släpp Bagaget
24-26 september 2021

Varmt välkommen!

För dig som vill släppa taget

Har du svårt att släppa taget om det som varit?

  • Minnen du inte kommit över
  • Tung sorg
  • Gamla relationer
  • Besvikelser och svek
  • Gamla rädslor som hämmar dig

Vi kommer att gå igenom relationer, personer och händelser som skapar oro, ångest och stress i ditt liv. Negativa saker som håller dig tillbaka.

Med hjälp av kraftfulla processer och beprövade tekniker släpper du allt det som håller dig kvar och hindrar dig från att gå framåt.

Om workshopen Släpp Bagaget

I en trygg miljö, under kompetent ledning och tillsammans med en grupp härliga människor kommer du att äntligen få bli kvitt gammalt skräp och bagage som du bär inom dig.

Din gamla historia, det som hände igår kan förlama dig idag. Det tar kraft och energi att bära på det.

Har även du upptäckt hur svårt det kan vara att släppa taget och förändra ens liv? Nästintill omöjligt!?

Vi håller med. Men det är mycket, mycket lättare att göra det tillsammans med andra och med hjälp av de kraftfulla övningar som vi gör under denna helg!

Umgås – Njut – Utvecklas

Tillbringa en helg i en otroligt avslappnande och lugn miljö på vår eget retreat – Liljero Retreat – strax norr om Uppsala. Med en fantastisk natur utanför dörren, helt ostörd av vardagens stress och ”måsten” kan du finna ro och få umgås med en härlig samling personer.

Vi lagar mat tillsammans, tar sköna promenader och sitter framför brasan där vi samtalar om livet. I det noga avvägda och pedagogiskt upplagda schemat varvas föreläsningar med mentala och själsliga övningar som på djupet hjälper dig att släppa taget och bli fri från gammalt bagage.

Resultat:

  • Du får mer energi
  • Du sover bättre
  • Du hittar inre frid
  • Du vågar mer
  • Du kan lättare känna glädje

Vårt förflutna står ofta i vägen för vår framtid och påverkar våra beslut. Istället för att vi äger vår egen historia så verkan den emellanåt äga oss.

Workshopen Släpp Bagaget handlar om att bli kvitt gammal, negativ historia genom en mängd olika processer.

På denna workshop kommer vi att släppa det gamla och ta in det nya. Vi gör detta på ett roligt, avslappnat och effektivt sätt! Korta föreläsningar varvas med roliga, kraftfulla och effektiva processer.

Dessutom umgås vi, lagar mat tillsammans och samtalar framför brasan om kvällarna. Gruppdynamiken är otroligt viktig i det vi gör – du kommer garanterat att älska det!

Sagt av tidigare deltagare:

”Du kommer få en resa i dig själv du inte trodde var möjlig. Och du – skjut inte upp det, det blir inte lättare senare det blir bara… senare! Tack Raymond och Tina.”

Beatrice

”Ta chansen och res tillbaka i livet och gör upp med gamla oförrätter som bromsar dig i nuet. Släpp bagaget och upplev en äkta känsla av frihet. Den förändring ni har gjort för mig är helt fantastisk! TACK Raymond och Tina. Ni är BÄST!!!

Patrik

”Jag reste långt för att delta i denna workshop. Men gjorde en ännu längre resa inom mig. Varenda mil och minut var värd det. Det var tufft och stundvis tungt att rensa bort allt skräp från det förflutna. Alla som vill komma till ro i själen borde gå på workshopen. Den är helande!”

Annalena

”Den inre resan är den längsta och svåraste. Hos Raymond och Tina har man de bästa ”reseledarna” som gör det till en fantastisk upplevelse och resa!!!”

Clifford

Kursledarna

Under ledning av Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren guidas deltagarna varsamt fram genom gruppövningar, kraftfulla och effektiva processer och inspirerande föreläsningar. Allt i syfte att ”bli vän” med ditt förflutna och få gå vidare mot det liv du alltid drömt om.

Båda två har en lång erfarenhet av personlig utveckling och de har framgångsrikt lett grupper och coachat människor i många år.

De senaste åren har Tina och Raymond anordnat dessa populära workshops tillsammans och kompletterar varandra på ett unikt sätt. Något som ger deltagarna en perfekt balans mellan ”hjärta och hjärna”. För vissa saker lär man sig via intellektet och andra genom att känna.

Slutresultatet är detsamma varje gång – deltagare som fullkomligt strålar av energi, livslust och självkänsla.

Varannan gång workshopen anordnas är den inriktad på självkänsla och varannan gång på att släppa gammalt bagage och komma vidare i livet. Båda dessa passar alla som vill ha ut mer av livet och som tröttnat på att leva sitt liv efter andras villkor och krav. Missa inte din möjlighet att få uppleva denna magiska helg!

Workshop Släpp Bagaget
24-26 september 2021

När:   23-25 april (fre kl. 18.00 – sön kl. 16.00).

Var:   Liljero Retreat (mellan Uppsala och Gävle ca. 90 min från Stockholm med bil).

Pris:   4 500 kr (inkl. mat, boende i delat rum och kurs).

VÄLKOMMEN!
Tina och Raymond

 Mer info. om Tina Lee Möller