UA-33874152-1 10155337113945878 Workshop Total Självkänsla – SANNING | HEDER | DISCIPLIN

Workshop Total Självkänsla

16 – 18 november 2018

Självkänsla kan vi alla behöva mer av – i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet.

  • Tröttnar du på dig själv och ditt beteende ibland?

  • Att du sätter andra före dig själv och säger JA fastän du egentligen vill säga NEJ.

  • Har du huvudet fullt med självkritiska röster? “Jag kan inte, duger inte, är inte älskvärd, inte tillräckligt bra, tänk om jag misslyckas, va dum jag är, alla andra är snyggare ….”

  • Förminskar du dig själv och krymper du din energi i vissa sociala samanhang? Blyg, osäker, rädd?

  • Är du den du vill vara? Den där trygga, självsäkra och vackra personen?

Om du vill upptäcka mer av dig själv och göra förändringar – följ med på denna workshop i Nyköping. Workshopen Total Självkänsla handlar om att testa, utmana och höja din självkänsla genom en mängd olika processer.

Vet du vad som händer när du höjer din självkänsla?

1. Dina relationer blir bättre.
2. Du mår bättre.
3. Du blir mer attraktiv.
4. Du blir mer framgångsrik.
5. Du vågar mer.

6. Du blir chef över din egen värld.

Investera i en helg som ger dig en helt ny plattform att stå på. Följ med på denna workshop fylld av kraftfulla processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Tillsammans

Tillbringa en helg på en otroligt mysig kursgård strax söder om Tärnsjö (mellan Uppsala och Gävle). Med en fantastisk natur utanför dörren, helt ostörd av vardagens stress och “måsten” kan du finna ro och få umgås med en härlig samling personer.

Din självkänsla står alltid i relation till andra människor och därför tar vi i denna workshop hjälp av andra för att skifta ditt inlärda reaktionssystem (de där rösterna som maler på i våra huvuden).

Dagarna består av föreläsningar, övningar och effektiva processer som höjer och stärker din självkänsla – varvat med egen tid för vila och reflektion. På kvällarna lagar vi mat ihop och samtalar framför brasan.

Detta är helgen för dig som behöver en kraftfull förändring på ett roligt, enkelt och hjärtöppnande sätt!

Sagt av tidigare deltagare:

“Det bästa jag gjorde 2016 var att delta i workshopen Total Självkänsla. Det var två dygn fulla av utmaningar, nyttiga övningar och underbara människor som jag lärde mig otroligt mycket av. Tack till er alla!”
Catharina

“Tusen Tack Raymond och Tina för att ni hjälper människor att utvecklas, älska och tro på sig själva. Det är stort! Och Tusen Tack till oss andra för vårt mod att våga vara i sårbarhet, ärlighet och vågar dela det mest svåraste saker man kan dela med nån. Grymt!! Är fylld av värme, tillit & kärlek efter denna helg.”
Stina

“Finner inte tillräckligt med ord för att förklara denna fina helg.”
Jimmy

“Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow!”
Filiz

“Har i en underbar miljö med 25 fantastiska människor jobbat med vår självkänsla. Det har både varit läskigt att gå in i sig själv men också en lättnad. Tycker från botten av mitt hjärta att alla därute borde göra detta. Jag tror verkligen ingen skulle ångra sig. Tack Raymond och Tina för denna möjlighet.”
Pållan

“Har deltagit i en kurs som handlar om självkänsla i helgen. Och jag vill säga att om någon av er funderat på att göra något liknande….GÖR’T!! Du kommer få en resa i dig själv du inte trodde var möjlig. Och du! Skjut inte upp det, det blir inte lättare senare det blir bara…senare! Tack Raymond och Tina.”
Beata

När: 16 – 18 november 2018
(fre kl. 18.00 – sön kl. 16.00)

Var: Liljero Retreat i Högsbo
(ca 90 min  bilväg från Stockholm)

 Pris: 3 750 kr
(inkl. mat, workshop samt boende i delat rum)

WORKSHOP
Total Självkänsla 16 – 18 november 2018

Kort om oss

Under ledning av Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren guidas deltagarna varsamt fram genom gruppövningar, kraftfulla och effektiva processer och inspirerande föreläsningar. Allt i syfte att bygga och stärka självkänslan och det “inre ledarskapet”.

Båda två har en lång erfarenhet av personlig utveckling och de har framgångsrikt lett grupper och coachat människor i många år.

De senaste åren har Tina och Raymond anordnat dessa populära workshops tillsammans och kompletterar varandra på ett unikt sätt. Något som ger deltagarna en perfekt balans mellan “hjärta och hjärna”. För vissa saker lär man sig via intellektet och andra genom att känna.

Slutresultatet är detsamma varje gång – deltagare som fullkomligt strålar av energi, livslust och självkänsla.

Varannan gång workshopen anordnas är den inriktad på självkänsla och varannan gång på att släppa gammalt bagage och komma vidare i livet. Båda dessa passar alla som vill ha ut mer av livet och som tröttnat på att leva sitt liv efter andras villkor och krav. Missa inte din möjlighet att få uppleva denna magiska helg!

Mer om Liljero Retreat

Liljero är vårt eget ställe som Tina “spontanköpte” 2017 efter att hon vid första besöket blivit förälskad.

Helt olikt Tina som annars vill överväga, jämföra och studera alla större inköp –
gick denna affär blixtsnabbt på bara några veckor. Så blir det ibland när hjärtat får komma till tals!

När du kommer dit kommer du att förstå varför.

Här är några bilder som ger dig en liten uppfattning om detta underbara ställe.

Besök gärna Liljeros hemsida – klicka här.

Välkommen till Liljero Retreat!